top of page

Over ons

Op 12 september 1989 is Amsterdams Herendispuut Import Mokum opgericht door leden van de S.V.A.A. Nonomes, voluit Studentenvereniging der Amsterdamse Academie Nomen non Magnum est. Import Mokum is sindsdien niet meer weg te denken uit de sociëteit van Nonomes.

 

Met een ruim aantal actieve leden en een groot aantal reünisten is Import Mokum een gevestigd en gerenommeerd dispuut binnen de vereniging. Import Mokum heeft een reputatie opgebouwd in het Amsterdamse studentenleven waar vele disputen jaloers op zijn, en dat is niet voor niks. Elk jaar geeft Import Mokum verscheidene feesten en gaat op vakanties die uiteenlopen van Egypte tot de besneeuwde Alpen en Polen.

 

Een Importeur is immer te herkennen aan zijn blauwwitte das en is onmiskenbaar verbonden met de banaan; de ware achtergrond van deze verbintenis kennen alleen leden. Kenmerkend voor een Importeur is zijn prestatiegerichtheid, nimmer aflatende improvisatietalent en zijn grote drang om het maximale uit zijn studententijd te halen. Talrijke Importeurs hebben dankzij een actieve deelname binnen het dispuut een hoog maatschappelijke aanzien verworven.

IMG_7269.JPG
bottom of page